Dj vagy zenekar?

A munkáim zömében Dj szolgáltatókkal dolgozom együtt, és sajnos az utóbbi időben úgy érzem, hogy eltűnőben vannak az esküvői zenekarok. Véleményem szerint az élő zenének nincsen párja/ van egyfajta varázsa, ami a lemezjátszókról megvalósíthatatlan.

Viszont látom, ahogyan az esküvők átalakulóban vannak, így a zenekarok és egyre kisebb hangsúlyt kapnak. Kimondottan ajánlom azoknak a pároknak, akik vidéki esküvőben gondolkoznak, imádják az örökzöld mulatós zenéket és a magyar retró slágereket. Ebben az esetben a legjobb választás lehet egy kiváló party zenekar.

Mivel a násznép korosztálya az esetek 90 százalékában eltérő, ugyanígy a zenei igények is korosztályonként jelentős különbségeket a mutatnak. A fiatalabb generáció vágyik a latin zenére, a rádió slágerekre, és különféle rapsztárok sláger dalaira, ebben az esetben viszont sokkal ideálisabb megtalálni a megfelelő Dj szolgáltatót, aki minden zenei igénynek és kívánságnak eleget tud majd tenni.

Különösen felhívnám arra a figyelmet, hogy a bulit a násznép kreálja/alakítja, ezért nélkülözhetetlen folyamat figyelembe venni és felmérni, hogy melyek azok a zenei stílusok, amelyek a legközkedveltebbek és ennek megfelelően Dj-t vagy zenekart/ zenei szolgáltatót választani.