Mi az a dolog, amit el ne mulassz az esküvőd előtt?

Fontos alaposan körbejárni, hogy egy esküvő mennyi kis apró részletből áll össze, illetve hogy mekkora az anyagi vonzata.

Sokan azt gondolják, hogy a helyszín, az esküvői menüsor és az italcsomag fedezi az esküvő 90 százalékát. De ez mégsem ennyire egyszerű.

Érdemes meggyőződni arról, hogy esküvő ennél jóval összetettebb. Sok a rejtett költség, amire első körben nem is gondolnak a jegyes párok.

Egy-két példán keresztül szemléltetve; az italcsomag általában az üdítőket, a sört és a bort tartalmazzák. A rövid italt az esetek többségében a párok viszik be az esküvőre, ami valljuk be több tíz embernél, nem kis összeget von maga után.

De akár említhetném a különféle süteményeket, a buborékfújót, menyasszonyi cipőt, meghívókat, a vendégváró ajándékokat, a menyasszonyi tortát, a homokszórás kellékeit, a csillagszórókat, a díszdobozt és még rengeteg dolgot.

Így azt gondolom közvetlen a szervezés előtt célszerű összegyűjtenünk mennyi mindenre van szükségünk, hogy egy olyan lakodalmat valósíthassunk meg, amely az elképzelésinkben szerepel és érdemes az anyagi költségvetésünket is ehhez mérten eltervezni.