Rólam

Kedves házasodni vágyó Ifjú Párok!

Sok szeretettel köszöntelek Titeket a weboldalamon.
Bemutatkoznék, Nagy Zalánnak hívnak, egyetemi tanulmányaim mellett Ceremóniamesterként dolgozom.

Hét évvel ezelőtt kezdtem esküvői szolgáltatóként tevékenykedni, majd az idő teltével okleves ceremóniamester vált belőlem. 2017-ben érkezett az első esküvői felkérésem, akkoriban még zenei szolgáltatóként. A középiskolás tanulmányaim során sem tudtam tétlenül lenni a szünetekben, egy iskolarádiót üzemeltettem, aminek akkora sikere lett, hogy 3 év után országos helyezést értünk el. Ezenfelül az összes iskolai rendezvényt én konferáltam, és koordináltam itt említhetném a karácsonyi ünnepséget, de akár az évenként megrendezett szalagavató ünnepséget is. A zenélés mellett a kezdetekben úgy vállaltam esküvőket, hogy konferáltam és koordináltam a vendégsereget, mindig is éreztem, hogy ez az ami hozzám közelebb áll. Így volt egy időszak, hogy Dj és Ceremóniamester szerepkörben dolgoztam egyszerre.

Innen indult az én karrierem. Viszont be kellett, hogy lássam, hogy sajnos egyik egy picit mindig a másik rovására ment, nehezen tudtam a vendégtérben lenni, ugyanis a Dj pultot nem hagyhattam magára. Megfogalmazódott bennem az a példa, hogy a szakács sem szolgálja fel az esküvői menüsort, míg a felszolgáló sem főzi meg az ételeket. Mindenkinek megvan a saját szerepköre. Ezért jutottam arra az elhatározásra, hogy csak is kimondottan ceremóniamesterként folytatom pályafutásomat.

A döntésem meghozatalában hatalmas segítséget, és támaszt nyújtott Feir Krisztina Szertartásvezető hölgy, akinek életem végéig hálás leszek ezért. Talán, ha ő nem teszi fel nekem a kérdést, hogy…

„Zalán te miért nem dolgozol csak is kizárólag ceremóniamesterként, hisz ennél jobb embert el sem tudnék képzelni egy ilyen hivatásra!”

… akkor még lehet, hogy a mai napig keresném az utamat.

Számomra az, hogy ceremóniamesterként szervezhetem, majd pedig kísérhetem végéig és koordinálhatom az Ifjú Pároknak a Nagy napját a legmegtisztelőbb és végtelenül felemelő érzés.

Az elmúlt években közel 100 esküvőn rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a 30 fős lakodalomtól elkezdve egészen a nagyobb, 160 fős vidéki lakodalmakig.

Az elmúlt években közel 100 esküvőn rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a 30 fős lakodalomtól elkezdve egészen a nagyobb, 160 fős vidéki lakodalmakig.

Számomra végtelenül motiváló a Párok boldogságával együtt örülni és végig kísérni őket a reggeli készülődéstől elkezdve egészen a hajnali órákig.

Nálam ugyanis nincsen időkorlát, az utolsó zeneszámig maradok és legutoljára általában a zenészektől/ Dj-től és az étterem személyzetétől szoktam elköszönni.

Képtelen lennék 1 óra magasságában elhagyni az esküvőt, számomra az egy félbeszakított munka lenne.

Minden esküvő más. Egyedi, különleges, lenyűgöző és megismételhetetlen. A hangulatért én vagyok felelős és azért, hogy a párok valóban megéljék ezt a napot, ne csak letudják.

– Nagy Zalán

Minden esküvő más. Egyedi, különleges, lenyűgöző és megismételhetetlen. A hangulatért én vagyok felelős és azért, hogy a párok valóban megéljék ezt a napot, ne csak letudják.

Munka közben…

Teljeskörű esküvőszervezés, esküvői dekoráció, tervezés és kivitelezés.

Számomra a legbiztosabb kiindulópont a ti elképzelésetek, ezért az első találkozó alkalmával mindenképpen végigvesszük a gondolataitok az esküvőtökkel kapcsolatban. Ezután mesélek Nektek az esküvői hagyományokról, mi az amit érdemes tudni, mi az amitől jó egy esküvő és melyek azok a részek, amelyeket teljes egészében az elképzeléseitekhez igazodva tudunk kialakítani, például egy esküvői hagyományt felülírva. Többszöri egyeztetéssel először megtervezzük, után pedig megszervezzük életetek egyik legboldogabb napját.

Mindez számomra egy fontos és elengedtethetetlen folyamat, ami alapján minden páromnak az igényei alapján egyedi esküvői forgatókönyvet tudok összeállítani.

DE had erősítem meg bennetek, hogy semmi sincsen kőbe vésve, az álmaitok gyakran felülírják az esküvői hagyományokat, de ezzel semmi baj nincs, pont ettől lesz minden esküvő igazán egyedi.

Mindent aszerint alakítunk, ahogyan azt TI megálmodtátok.

Fontos elmondanom, hogy nálam a ceremóniamesteri szolgáltatás nemcsak az esküvőtök napjára vonatkozik, hanem az esemény előtti időszakban is végig melletek állok. Korlátlan mennyiségben és korlátlan időtartamban tudunk találkozni és egyeztetni életetek egyik legfontosabb napjával kapcsolatban.

Véleményem szerint egy ceremóniamester szerepköre fontos szerepet játszik az előbb említett megtervezés folyamatában (hasznos tanácsokkal ellátás, segítségnyújtás, többi szolgáltatóval való összeköttetés), majd a későbbi együttműködést tekintve pedig a szervezési munkálatokban. Biztosítom számotokra az esküvőtök gördülékenységét, s szavatolom Nektek, hogy a szertartás előtti percekben nem kell azon izgulnotok, hogy vajon minden kedves meghívott vendég megérkezett-e, a gyerekek visszajöttek a játszótérről vagy azon hogy a dohányosok nehogy lemaradjanak a bevonulásról. A ceremónia kezdetére már mindenki a helyén fog ülni, a tanúkkal megtörtént a papírozás, gyűrű és szülőköszöntő ajándékok a helyén, Dj-vel egyeztetve a zenék. Nektek mindösszesen annyi dolgotok lesz, hogy felálljatok a bevonulásra.

A vállatokról levéve a terhet, figyelek minden apró részletre, (például az ételérzékenyekre is) hogy önfeledten tudjátok élvezni azt a napot, amely meghatározza az életeket.

A násznépet egész este egyben tartom, nem hagyva, hogy valaki lemaradjon a hónapokon át gyakorolt nyitótáncotokról, menyasszonyi tortáról vagy esetleg a csoportfotózásról.

A szolgáltatókkal és az esküvői helyszínnel/étteremmel már az esküvő előtt felveszem a kapcsolatot, a Dj/zenekarral egyeztetve a zenéket, a fotóssal a beállásokat, a felszolgáló személyzettel a pezsgőt/welcome drinket, vacsorát, ételérzékenyeket és még minden apró részletet, ezzel biztosítva az esküvőtök gördülékenységét. Az esküvőtök napját különféle – rólatok szóló – esküvői játékokkal színesítem, amelybe a násznépet bevonva igazán emlékezetes pillanatokat tudunk varázsolni az estétek folyamán.

A koordinálás és a kommunikáció segítségével szavatolom Nektek, hogy csak annyi dolgotok lesz az esküvőtökön, hogy jól érezzétek magatokat, a családtagjaitokkal, szeretteitekkel, barátaitokkal, és a hétköznapi gondokat hátrahagyva egy olyan napot tudjunk majd a hátunk mögött, amire egész életetekben Boldogsággal fogtok visszaemlékezni.

Esküvői műsorvezetőként mindent megteszek annak érdekében, hogy veletek együtt minden kedves násznéptag jól érezze magát!

A személyemnek bizalmat szavazó pároknak biztosítom, az esküvő megálmodásától az utolsó zeneszámig, a megtervezéstől a megvalósításig, hogy végig mellettetek leszek és segítek megalkotni és levezényelni az álom napotokat.

Ha egy fiatal, rugalmas, határozott, megbízható ceremóniamestert kerestek, akkor a legjobb helyen jártok. Hozzátenném mindezt megfizethető áron. Amikor az ember kiejti a száján, hogy esküvő, sajnos minden háromszor olyan drágává válik, de én igyekszem elérhető korrekt áron dolgozni!

Keressetek bátran bizalommal:
Nagy Zalán Ceremóniamester