Párok, akiknek már szebbé varázsoltam az álomnapját

Barbi & Csabi

Betti & Feri

Edina & Peti

Emese & Zoli

3 a magyar igazság… Szokták mondani. Ez nálunk a Covid miatt, sajnos nagyon is beigazolódott. Az első időpont szinte azonnal lemondásra került, míg a második kb 2 héttel az esküvő előtt. Így nem sokan mondanák azt, hogy ugorjunk neki harmadjára is. Talán én sem, ha Te nem vagy ott nekünk. De hála az égnek,a sors, az élet úgy hozta, hogy az első időponttól kezdve, végig ott voltál teljes szívvel, lélekkel.
Sosem volt olyan, hogy ne fordulhattunk volna hozzád. Az ötleteinket és elképzeléseinket végig maximálisan támogattad. Legyen a díszlet fekete/fehér?! Persze!
Legyen Star Wars elrejtve az elemek között?! Na ná! Nincs tánctanár? Megoldjuk!
Zalán! Te vagy a Ceremóniamesterek legfiatalabb, és legnagyobb mestere! Nincs szó, ami ténylegesen kifejezné a hálánkat és szeretetünket irántad!

Az esküvő az álmainkat múlta felül, és ezt nagy-nagy részben Neked köszönhetjük! Tökéletes irányítás, tökéletes forgatókönyv, tökéletes hangulat. A vendégeink imádták a humorodat, a lazaságodat, a szakértelmedet.
Zalán! Én azt köszönöm a Covidnak, hogy ilyen sok időt tölthettünk együtt. Nagyon fog hiányozni a sok beszélgetés/szervezés! Nagyon szeretünk, és mi már barátunkként tekintünk rád! Maradj mindig ilyen!

Örök hálával és szeretettel! ( Az erő legyen veled! )

Barbi és CSabi

Azt hiszem mi sem tudtuk volna szebben megfogalmazni azt amit leírtál. Mérhetetlen hálásak vagyunk Neked és az egész csapatnak! Már az elején biztosak voltunk benne hogy ez a csapat ütős lesz!

Szombaton szerettem volna megállítani az időt, hogy tovább élvezhessem azt a csodás napot, de az hogy még 3 nappal az esküvő után is pozitív visszajelzéseket kapunk tovább ringat engem a Mi kis tündérmesénkben!

Természetesen mi is készülünk megköszönni mindenkinek azt a napot! De most első körön: “Nagy tapsot szeretnék kérni Nagy Zalánnak a mi tökéletes Ceremóniamesterünknek!” Köszönjük Zalán! 

Betti és Feri

Elképesztő vagy, emberségből jeles! Mindenki el volt ájulva, hogy ilyen fiatalon ennyire fantasztikusan koordináltad az egész násznépet!
A játékokat is annyira élveztük szóhoz se jutok egy csodát műveltél. Egy pár képet már kaptunk s ahogy pörgetjük őket mindenki szemébe csillogást látunk, mert annyira élvezték.Neked is köszönhetőn valóra vált az álom esküvőnk! Egész életünkbe hálásak leszünk. Köszönjük a sok támogatást, segítséget!

Csenge és István

Drága Zalán! Nagyon köszönünk neked mindent. A történetünk akkor kezdődött amikor két olyan ember találkozott akik már elvesztették azt a hitet, hogy ők is megtalálják azt az embert aki mellett biztonságba, félelem nélkül leélhetik az életet. Te ebbe csöppentél bele. Nagyon hosszú utat jártunk át ketten a Péterrel külön – külön, de a sors újra egymáshoz hajtott minket. Drága Zalán te tanúja voltál az első perctől. A mi kis vagy nagy utunknak. Még oly fiatal vagy mint a gyermekem, de mégis sok erőt adtál nekünk, hogy ezt a legszebb utat végig vigyük.

Nagyon szépen köszönjük, hogy ott voltál az első perctől az utolsó tánclépésig. Köszönjük, hogy a legszebb pillanatokat még legszebbé tetted. Te vagy a világ legjobb ceremónia mestere mert nem csak ceremónián mester vagy hanem egy családtag lettél. Imádunk. ❤️

Edina és Peti

Kedves Zalán! Borzasztóan köszönjük azt a sok segítséget, amit kaptunk tőled és hálásak vagyunk, hogy a Nagy napon végig fogtad a kezünket. Ezenfelül köszönjük, hogy elvállaltad az esküvőnk szervezését és lebonyolítását.😽 Azt a gondtalan, felhőtlen szórakozást, mert tudtuk “Bármi baj van Zalán megoldja”.☺️ Nem aggódtunk semmi miatt. A nap minden percét ki élvezhettük, hála neked.😊
Hazafelé apa megkérdezte mit csinálnánk másképp és mi csak annyit mondtunk “Semmit, minden úgy volt tökéletes, ahogy történt”.🥰
Biztos mindenki a saját esküvőjét gondolja tökéletesnek és felejthetetlennek. De a miénk tényleg az volt, a család még évekig fog emlékezni arra a napra és persze RÁD.😽❤️

EMESE és ZOLI

Nagyon köszönjük a munkád a szombati esküvőnkön!😘Hálásak vagyunk, hogy hozzájárultál a Nagy Napunk sikeres lebonyolításához!
Mint ahogy minden részterületért felelős (a szolgáltató szót nem igazán szeretem), Te is a legjobb választásnak bizonyultál!☺️❤️ (Bár efelől már az első találkozás óta nem volt kétségünk. Meg hát ugye a CM-ek Országos Szövetsége se véletlen ítélte oda a díját már év közben😁) A vendégek nagyon jól érezték magukat. Akikkel már beszéltünk, mind megjegyezték, hogy jól szervezett és koordinált esküvő volt. Szerették a személyed! 🙂

Kicsit sajnáljuk, hogy véget értek a szervezés és esküvő pillanatai, de legalább a hétfői kreatív fotózással még egy kicsit esküvő hangulatban lehettünk 🙂

Még egyszer köszönjük a befektetett energiád és a barátságod!❤️ Akiknek tudunk, ajánlunk! 😉

Cinti és Peti

Eszter & Pali

Ibolya & Jani

Julcsi & Dávid

Juli & Sanyi

Drága Zalán! Szeretnénk mégegyszer megköszönni a rengeteg segítséget a szervezésben, azt hogy bármikor, bármiben tudtunk rád számítani. 💕Elképesztően csodálatos volt a napunk, ami nélküled nem sikerült volna. 💕Minden helyzetben helyt álltál, nagyon jó bulit csináltál, szerintem még napokig a hatása alatt leszünk. 🤪😂💕 Mindenki el volt tőled ájulva, hogy mennyire ügyesen, kedvesen, profin vezényelted le az esküvőnket. A MI nagy napunkat 💕💍

Hálásak vagyunk neked mindenért, hiszem tudom magamról hogy nem voltam egyszerű eset. Annyira jól esett nekem, hogy mindig elérhettelek bármi féle gondom bajom volt vagy csak egy kérdésem. 🎀💕 Annyira lelkes voltál és így éreztem hogy nem vagyok egyedül a szervezésben. 💕 Nélküled nem sikerült volna ilyen jól, nélküled nem lettem volna olyan nyugodt mint tegnap, nélküled az egész nem ment volna. 💕

💕Imádtuk minden pillanatát az esküvőnknek 💕

💕Köszönünk mégegyszer mindent Zalán és tudd ránk bármikor bármiben számíthatsz. 💕

Szia Zalán! Tudom, hogy írt a Fanni a nevünkben, de szeretném én is megköszönni! Most így már egy kicsit lepihenve, vissza gondolva a szombatra sok mindent érzünk. Öröm, elégedettség, szerelem, büszkeség és nagyon sok hála! Nagyon nagy hálát érzek/érzünk feléd! Szeretnénk megköszönni, hogy ilyen vagy amilyen! Hogy ilyen profi és türelmes vagy! Hogy egy éve szíveden viseled a mi nagy napunk! Hogy ilyen nagyszerűen levezényelted az egész napot! Minden terhet levettél rólunk! Nálad jobbat nem is kívánhattunk volna! Szuper ember vagy 😊

Fanni és Gyula

Szeretnénk utólagosan is megköszönni mindenkinek, aki velünk ünnepelt a nagy napunkon! Külön köszönjük Nagy Zalánnak a ceremóniamesterünknek, hogy ilyen profi módon levezényelte az életünk egyik legfontosabb napját! Köszönjük neked még egyszer Zalán!

Eszter és Pali

Kedves Zalán! Még egyszer nagyon köszönünk mindent IS!!! Szuper volt az este! Nagyszerű Fiatal Ember vagy! Maradj mindig ilyen!!! ❤️❤️❤️

Ibolya és JAni

Kedves Zalán! Nagyon szépen köszönjük, hogy fogtad a kezünk majdnem egy éven keresztül és segítettél minden egyes apró részletre odafigyelni, és jó tanáccsal ellátni minket az esküvőnk kapcsán! Az esküvő napját profin levezényelted. Pont olyan voltál, mint ahogy előadtad magad az első találkozásunk alkalmával: határozott, nem túl sok, a vendégekkel közvetlen, mintha mindig is ismerted volna őket!  

Csak ajánlani tudunk mindenkinek, mert neked ez tényleg nem munka, hanem egy hivatás! További sok sikert kívánunk Neked!

Julcsi és DÁVID

Kedves Zalán! Köszönjük szépen nagyon jól éreztük magunkat az esküvőnkön és örülök, hogy te lettel a ceremónia mesterünk nekünk. Hiányozni fog a közös munka, de mint barát barmikor írhatsz és ha kész a ház teljesen örömmel vendégül latunk! :))

Juli és SANYI

Laura & Gábor

Niki & Csabi

Zsuzsa & Zoli

Anna & Dani

Reni & Balázs

Drága Zalán! Hogy a fotósunkat idézzem:”Kitti, én még ilyen jó ceremóniamestert nem láttam”. 🥰Nagyon-nagyon köszönjük, hogy felejthetetlenné varázsoltad a nagy napunkat 🥰🥰 nélküled ez nem jöhetett volna létre 😊 mi nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, az egész az elejétől a végéig szuper volt.

Kitti  és Zoli

Bár a szókincsem kevés lenne ahhoz, hogy megköszönjem a hétvégét, mégis megpróbálom.
Hónapokkal ezelőtt megismertem egy szenvedélyes, talpraesett srácot, akiről mint kiderült, egy páratlan ember is. Az elmúlt időszak alatt – amelyet a hétvégénk megkoronázott – úgy érzem, barátom lettél, sőt, néha a fogadott Öcsém is. Szavakkal le nem írható, mennyire hálásak vagyunk neked Annával, hogy életünk legszebb estéjét s éjszakáját egy olyan emberi, csodálatos, és felejthetetlen szintre emelted, amelyre hitem szerint Rajtad kívül más nem lett volna képes.

Remélem hallhatlak még a mikrofonba beszélni, de annál is jobban remélem, hogy hallhatlak még nevetni és sztorizni a barátaim között, közöttünk, akiket most megismertél. Hálás vagyok, örökké az leszek. Köszönünk mindent!

ANNA és DANI

Drága izgatott jegyes párok! Had’ mutassam be Nagy Zalán Ceremóniamestert! ♡:

A legkifejezőbb nyelv a magyar, még sem találok arra szavakat, hogy Zalán milyen csodálatos jelenség (igen, mert egy csoda) ebben a szakmában! Sokszor érzi útközben az ember, hogy tele a hócipője, jön az “ezt én nem tudom megcsinálni” “jajj most mi hogyan lesz…” stb. De az a végtelen türelem, szeretet, szenvedély és alázat… az a hihetetlen energia ahogy a szakmáját végzi, még mindig ámulatba ejt! Számomra és a férjem számára a világ legcsodálatosabb esküvőjét köszönhetem ennek a fantasztikus és szeretetre méltó embernek hála! Ha újra szervezném az egészet akkor se választanék senki mást és ezt a lehető legnagyobb őszinteséggel mondom!

Laura és Gábor

Kedves Zalán! Nagyon-nagyon köszönjük ezt a tegnapi napot! Baromi jó volt, minden képzeletünket felülmúlta! Így volt tökéletes minden! Köszönjük, hogy ilyen jó bulit varázsoltál nekünk, tényleg, nagyon büszke is lehetsz magadra, ez a csodás nap nélküled nem is igazán jöhetett volna létre!
Millió köszönet!!! 🥰❤️

Lilla és Henrik

Zalán fiatalsága ne tévesszen meg senkit! Vér profi a szakmájában! Nem sok embernél gondoltam eddig azt, hogy igen, őt maximálisan erre a pályára teremtették, de Zalánnál ez teljesen egyértelmű. Imádjuk mi, akinek a 2022. 09. 03-án tartandó esküvőnket emlékezetessé tette, és imádták a vendégeink, barátaink, családtagjaink is. Nálunk ő nem csak ceremóniamester volt, hanem tiszteletbeli családtag is! Zalàn! Mindent köszönünk Neked! Maradj mindig ilyen! Egy jó kávéra pedig mindig várunk! Bazsi&Rencsi  

RENI és Balázs

Hogy miért a Zalán? Hát, a jobb kérdés az lenne, hogy miért ne. Immár 14 éve ismerem őt és mindig is tudtam, hogy neki szerepelnie kell. Olyan megjelenése, szövege és kreativitása van ami egészen egyedi. 2021-ben, mikor eldöntöttük a férjemmel, hogy összeházasodunk az első gondolatom az volt, hogy Zalánt valahogy meg kell fűzzük, hogy vállalja el az esküvőnkön a ceremóniamester szerepét. Azóta is áldom az eget, hogy örömmel mondott igent. Ahogyan én is örömmel és fel szabadultan tudtam igent mondani a férjemnek, hisz tudtam, hogy bármi is történik, Zalán ott van és megold mindent.

Az esküvőnk repülő+utazás témájú volt, így megkértem őt, hogy valahogyan ezt fűzze bele a mondandójába. Hát olyan kreatívan oldotta ezt (is) meg, hogy arra nincsenek szavak. Azóta a férjemmel gyakran emlegetjük, hogy nélküle nem lett volna ilyen fantasztikus az esküvőnk napja. De nem csak mi vagyunk így ezzel. Mindenki, aki csak ott volt áradozik róla, hisz ilyen fiatalon egy mesteri ceremóniamesterré vált. Nagyon köszönünk mindent!!!!

Niki és Csabi

Drága Zalán! Nagyon örülünk, hogy ceremóniamesterünk voltál, látod a kommentekből is, meg minden résztvevő is megemlített külön, hogy milyen jól összefogtad az esküvőt, el voltunk ájulva a meglepetés előadásodtól, annyira megható volt, ahogy megénekeltetted a vendégeket, olyanokat is, akikről nem is gondoltam, hogy be lehet ilyenbe vonni őket! Nagyon jól éreztük magunkat, minden a helyén volt (sőt szuperebbül alakult sok minden, mint amit elképzelhettünk előre) és ez nagyrészt neked köszönhető, annyira jól előkészítetted az eseményt! Végeláthatatlanul írhatnám a dicsérő szavakat, Te is mindig ott voltál minden helyzetben a maximumot nyújtottad és Laci is pillanatra pontosan beadta a megbeszélt zenéket, látszott, hogy nagyon felkészült, pedig nem adtunk rá sok időt… Az instax Fotógép is jó ötlet volt, tele lett az emlékkönyvünk is… Csodálatos élményt köszönhetünk nektek, sosem felejtjük el! Tegnap is, lefekvéskor felidéztünk pár dolgot, ami eszünkbe jutott a sok – sok élményből, ami ért minket pár óra alatt. Mindenki nagyon örült, akit meghívtunk!!! Hálás köszönet mindenért, mindenkinek téged ajánlunk majd, ha kedvet kap a házasodáshoz… Talán a mostani násznépből is… 😊

Zsuzsa és Zoli

Zoli Facebook hozzászólása:
Nem kérdés, hogy Nagy Zalán profizmusához kétség sem fér! A ,,pezsgős” sztori, vagy a ,,fotós” sztori, mind azt erősítették bennem, hogy nincs mitől félnünk, biztonságban vagyunk… Láttuk őt a bárpult belső oldalán is kiszolgálni, ha a lányok épp máshol siettek minket kiszolgálni… DE AMIKOR éjszaka – ha kis időre is, de – elment az áram (no zene, no fények) és csak a keszenléti lámpák gyenge hunyorgásánál próbáltuk felfogni, mi történik…

…és Zalán, nyakában egy gitárral megjelent és énekelni kezdett… na akkor leesett az állam!!!… és szerintem nem csak nekem.

Ez az igazi profizmus! Amikor pillanatok alatt döntesz, mert van egy vállalásod, amit nem hagysz bedőlni. Nem hagyod cserben az estét, a vendégeket… és önmagad! Laci Bús detto!!! Úgy jöttek a zenék, mintha a fejembe látna! Megnyugtató volt az a figyelem (nem beszéltük meg!!!), ahogy rajta volt a témán. Láttam, hogy figyel…csak intettem picit… és jött Dr. Dre&Snoop Dogg – Nagyon szerettem!!! Amikor már mindenkinek térdig kopott a lába a tánctól és azt gondoltad, hogy ebből már nem lesz buli… aztán egy 1000 Wattos vigyorral bedobta a ,,Riders on the storm”-ot. Mindenki megőrült! Köszönjük nektek srácok!!! Hatalmasak vagytok!!!

Zsuzsa Facebook hozzászólása:
Teljesen egyetértünk az előttünk szólóval, mindketten úgy gondoljuk, hogy az esküvőnk egy fantasztikus és felejthetetlen élmény volt, amit a hozzánk legözelebb állókkal, családtagokkal és barátokkal élhettünk át, és amelynek megszervezésében, lebonyolításában hihetetlenül nagy segítséget kaptunk Nagy Zalán tól és Laci Bústól, akik nagyon sokat tettek a kiváló hangulatért. Ez a násznép is visszajelzéseiből is egyértelmű, mindenki lelkendezve beszél az esküvőn átélt élményekről és a jó szervezésről, ami minden várakozásunkat felülmúlta! Egy fergeteges partyt éltünk át együtt!!!

Az egyik meghívott vendég hozzászólása (Kovács Csilla):
Fergeteges bulit csináltál tegnap, Zalán, szívből gratulálok, soha nem éreztem magam még ilyen jól esküvőn! Nem sok embernek adatik meg, hogy megtalálja az életben azt a hivatást, amiben boldog és tökéletes lehet, neked ez sikerült. Köszönöm neked és Lacinak, a szuperjó zenék “szállítójának” is a tegnapot!

Ági & Krisztián

Barbi & Norbi

Panka & Peti

Vera & Andris

Kedves Zalán és minden kedves leendő ifjú pár!
Tiszta szívből ajánlom őt mindenkinek! Fiatal kora ne tévesszen meg senkit, én még ilyen profi ceremónia mesterrel nem találkoztam,pedig voltam már pár esküvőn.

Leírom a kis történetemet: sajnos utolsó pillanatokban alakult úgyhogy SOS-be szükségünk lesz ceremónia mesterre. Zalán konkrétan 3 hét alatt rakta össze az esküvőnket ami nem kis munka volt ilyen rövid időn belül. Reggel 9:30-tól másnap hajnal 4-ig tartott.

Amit végig csinált velünk le a kalappal előtte. Minden terhet levett a vállunkról, mindent intézett, segített minket. Nagyon jó humora van és a vendégeink imádták, egy percet sem unatkoztak.

Zalán nem tudunk elég hálásak lenni neked a munkádért, hogy életünk legszebb napját ilyen emlékezetessé tetted. A vendégek azóta is emlegetnek téged. A legjobb döntés voltál számunkra. Csak így tovább, maradj mindig ilyen.

Egy csodálatos ember vagy, különleges személyiséggel. Bárcsak újra átélhetnénk veled azt a napot, sose feledjük! MINDENT KÖSZÖNÜNK!

Ágnes és Krisztián

Zalánnál profibb Ceremóniamestert nehéz volna találni. Életem során több esküvőn is megfordultam, nagyon szórakoztató és kellemes műsort varázsoltak akkor is a Ceremóniamesterek, de Ő valahogy más, és nem csupán elfogultságból írom ezt mivel a saját esküvőmről van szó, hanem egészen egyszerűen ekkora nyugodtsággal neki indulni a nagy napnak egészen elképesztő amit én miatta érezhettem.

Nagyon izgultunk amikor először találkoztunk Vele, hogy minden rendben legyen, minden terv szerint menjen ne felejtsünk el semmit és a többi ami minden menyasszonnyal előfordul mert mindenki a számára legtökéletesebb napot szeretné.

Az első találkozás után, szó szerint minden a helyére került mert akkora összeszedettséggel állt hozzánk Zalán, ami nem tanulható – neki ehhez érzéke van, egy páralkalmas megbeszélés kellett ahhoz, hogy szó szerint egy tökéletesen átlátható esküvői programot készítsünk Vele. Amire esetlegesen mi nem gondoltunk, arra volt neki megfelelő elképzelése. Rengeteg ötletből tudtunk mazsolázni és mind egytől egyig nagyon tetszett nekünk és a násznépnek egyaránt, holott egészen eltérő típusú vendégeink voltak.

Barbi és Norbi

Vera & Gergő

Márti & Szeki

Timi & Tomi

Bogi & Tibi

Az esküvőnk őszi időpontja miatt nálunk különösen nagy jelentősége volt, hogy egy precíz, figyelmes, a násznépet irányítani képes ceremóniamestert találjunk (a korai naplemente miatt sűrű volt a program).

Zalánról már az első találkozónkon kiderült, hogy tapasztalatainak köszönhetően remekül össze tudja hangolni a mi elképzeléseinket a realitással és ezért teljes felelősséget is vállal.

Nyitottságának és kreativitásának köszönhetően egyik ötletünkről sem kellett lemondanunk, mindenre megtaláltuk az ideális megoldást. A fix eseményeken túli programok közül szinte mindegyik Zalán ötletein alapult, fókuszálva arra, hogy a vendégeknek ne kelljen kapkodniuk, de sose unatkozzanak (pl. kvíz a fotózásunk alatt). Megnyerő stílusa és remek kommunikációs készsége mellett lenyűgözött minket szakmai elhivatottsága is, a személyes találkozók mindegyikén úgy éreztük, velünk együtt teljesen beleéli magát a szervezésbe.

Az esküvő napján maximális profizmussal vezényelt le mindent, a legapróbb részletekre is odafigyelt annak ellenére, hogy komoly logisztikai feladatokat is el kellett látnia. Az esküvő egy hotelben és annak kertjében került megrendezésre, a 3-4 különböző helyszínen Zalán biztosítani tudta, hogy mindig minden a helyén legyen (koszorúslány csokrok, gyűrűk, szülőköszöntő ajándékok, kvíz feladatlapok, Instax fotógép stb.). Az sem tudta megzavarni, ha öltönyben kellett futnia egy-egy tárggyal az események helyszínei között.

Tökéletes munkája a násznép tagjainak is feltűnt, rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, ami nem meglepő, hiszen mi is maximálisan elégedettek voltunk.

Egy szempontból sajnáljuk, hogy nem lesz több esküvőnk, mégpedig azért, mert ezt a Csodanapot nem szervezhetjük meg újra Zalánnal, viszont bízunk benne, hogy még számtalan házaspár fog ugyanilyen elégedettséggel Zalánra gondolni az esküvőre visszaemlékezve. 😊

Panka és Peti

Nagyon hálásak vagyunk azért, hogy mikor elmentünk megnézni az esküvőnk helyszínét, pont Zalán volt ott aki körbevezetett minket ezáltal megismerhettük őt. Már az elején nagyon szimpatikus volt számunkra és nagyon örülünk, hogy végül ő lehetett a ceremónia mesterünk.

Rendkívül hálásak vagyunk a sok segítségért és támogatásért amit mind az esküvőnkön, mind az előkészületek során kaptunk. Zalán profi munkát végzett és ezt az is alátámasztja, hogy még hetekkel az esküvőnk után is Róla áradoztak a vendégeink. Nem csak a párra fordít maximális figyelmet de a vendégekre is, mint például esetünkben vitt külön tányéron vacsorát az egyik vendégünknek, aki kismama és pont a vacsora felszolgálásakor kellett elmennie megetetni a kisbabáját. Az ilyen figyelmesség ritka és nem lehetünk elég hálásak ezért IS. Zalánnak nagyon jó érzeke van ehhez a szakmához, kedves, figyelmes, segítőkész és tele van kreatív ötletekkel ami nagyon sokat segített az előkészületek során. Mindenkinek teljes szívből ajánljuk, ajánlani fogjuk! Zalánnak még egyszer köszönünk mindent, nagyon örülünk, hogy megismerhettük Őt!! 🙂

Vera és Andris

Mi tavaly nyáron az esküvőnk forgatagában ismertük meg Zalánt! Nálunk ő volt a Ceremóniamesterünk! Nagyon kedves, közvetlen és pozitív személye rögtön nagyon szimpatikus volt nekünk. Mindent amit szerettünk volna azt meg is tudta valósítani! A vendégeink is nagyon jó véleménnyel voltak róla, nagyon elégedettek voltak. Szuperül irányította az eseményeket, abszolút figyelt ránk, teljes tisztelettel és szeretettel vezényelt! Zenei tehetségével emelte az este hangulatát! Örökre a szívünkbe zártuk ezt az igazán példaértékű fiatalembert! Csak ajánlani tudjuk az ő segítségét minden olyan párnak, akinek fontos a szeretettel végzett munka!

Dominika és Gergő

Dominika & Gergő

Beatrix & Robi

Eszter & Peti

Heni & Zoli

Zalán igazán erre a pályára termett! Teljes természetességgel vezényel, szívvel lélekkel dolgozik, mintha a családtagunk lenne. Annyira közvetlen és jófej, maximális odaadással és precizitással végzi a munkáját.

A férjem után Ő volt a legjobb választás az esküvőn. 😄💕
Szívből ajánljuk mindenkinek!

Márti és szeki

Zalán az egész folyamatot nagyon jól és ügyesen kézben tartotta. Nagyon sokat segített már a készülődési folyamat során, felelősségteljes és nagyon alapos. Tapasztalatait felhasználva irányt mutatott számunkra, ha arra szükségünk volt. Ellenben soha nem akarta megmondani, hogy mi, hogyan legyen, csupán ötleteket adott számunkra, hogy olyanná tehessük esküvőnket és a ceremóniát követő mulatságot, ami szívünk vágya volt. A násznéppel udvarias és nagyon kedves volt, még a váratlan helyzeteket, kihívásokat is tökéletesen menedzselte.

Nagyon hálásak vagyunk neki, hogy ennyire figyelt arra, mit szeretnénk és végig pozitív, proaktív volt! Esküvőnk fantasztikus volt, mely Zalán nélkül nem valósulhatott volna meg ilyen gördülékeny módon és felejthetetlen formában!

Timi és TOmi

Kedves Zalán! Egyikünk sem tudja nagyon megfogalmazni, azt az élményt, amit adtál nekünk a nagy napunkon, ezt inkább csak átélni lehet. Úgy gondoljuk, nem jöhetett volna létre ez az esemény nélküled úgy, ahogy létrejött.

Köszönjük neked, hogy ilyen odaadással, és lendülettel vezetted a napot, ahogy segítettél nekünk a szervezésben a tapasztalataiddal és tanácsaiddal, ahogy kihúztál minket a bakijainkból. Néha még most se tudjuk elhinni, hogy elrohantál öltönyben a pékségbe, 2 perccel a templomi esküvő előtt, mert a helyszínen felejtettük a kalácsot. Nem hiszem, hogy sok mindneki megtette volna ezt a gesztust.
Reméljük nem fog elhagyni téged a jó kedved soha, és nagy sikerekkel fogod tudni folytatni a karrieredet.

A jegyes pároknak csak annyit üzennénk, ha meg találtátok Zalánt, akkor ne gondolkozzatok többet. Saját szavainkkal élve zseniális figura, nem fogjátok megbánni.

Csilla és Zsolti

Kedves Zalán! Nagyon hálásak vagyunk neked, a legjobb döntést hoztuk azzal, hogy téged választottunk ceremóniamesterünknek. Az egész esküvő alatt nyugodt, kedves, segítőkész voltál. Sőt már a megbeszéléseken is rengeteget segítettél. Köszönjük a lelkes, kitartó, odaadó munkádat.

GAbi és Steve

Gabi & István

Mária & Gábor

Szandi & Gábor

Csilla & Zsolti

2020 augusztusában tartott esküvönkre kértük fel Zalánt mint ceremóniamester. Már legelső találkozásunk során kirobbanó energiájával, fiatalos lendületével levett a lábunkról egyből tudtuk ilyen egy igazán vérprofi, ő mindent a kezében fog tudni tartani! Így is lett a hónapok alatt rengeteg segítséget kaptunk tőle és az esküvőnk a felmerülő problémák ellenére hála neki gördülékenyen és csodálatosan zajlott.
Őszinte elismerésünk és hálánk!

Heni és Zoli

Nagyon örülünk, hogy Zalánt választottuk az esküvőnkre ceremóniamesternek. Az esküvő során neki köszönhetően minden rendben zajlott, a legelejétől, a szállások kiosztásától egészen a hajnali buli végéig, ahol Zalán dj-ként is szórakoztatta a násznépet.

Nagyon rugalmas volt, abszolút együttműködött velünk, de nem úgy hogy minden percben tőlünk kérdezett meg mindent, hanem tényleg félszavakból is értettük egymást. Teljesen alkalmazkodott a násznép igényeihez és a hangulathoz, mindenki nagyon jól érezte magát a lagziban.

Mi tiszta szívből ajánljuk mindenkinek Zalánt, nagyon elégedettek voltunk vele! 🙂

Mária és Gábor

Kedves Zalán! Még egyszer szeretnénk megköszönni neked az esküvőnkön és azt megelőzően nyújtott segítségedet!
Fantasztikusan jól csinálod amit csinálsz és óriási terhet vettél le a vállunkról.
Örülünk, hogy megismertünk.

Zsófi és Tamás

 

A Mi nagy Napunk is tökéletesre sikeredett. Eredetileg tavaly novemberben tartottuk volna meg, amikor már a legnagyobb Csoda az életünkben úton volt🤰 de az akkori korlátozások miatt csak 2 tanúval tudtunk összeházasodni és a lagzi részt 2 héttel előtte le kellett fújni. Akkor nagyon megviselt, de a Férjem megígérte, hogy bepótoljuk és ott már hárman leszünk.

Sokkal bonyolultabbnak es nehezebbnek láttam az egésznek a tervezését egy Babó mellett, de egy mérhetetlenül kedves, rugalmas és mindenben segítőkész Ceremóniamesterünk volt, Nagy Zalán, akinek nem tudok elégszer köszönetet es hálát mondani a fantasztikus estéért. Azt a nyugalom amit Ő az egész szervezés alatt nyújtott, mindent egyszerűbbé és gördülékenyebbé tett. Bármikor bármiben a szervezés folyamán kérhettem a segítségét. Az utolsó pillanatban amikor pl.: a fotókellékek beszerzését már feladtam ő 30 percen belül megoldotta a problémámat 🙏.

A nagy Napon szerintem nálam nyugodtabb Menyasszony nem létezett a világon, hiszen tudtam bármi közbejön, megoldja. Olyan hangulatot teremtett egész este, hogy minden ismerősünk azóta is csak dicséri 😊 Hiába nagyon fiatal, de leköröz bárkit.

Utóbbi időkben összeismerkedett egy Dj-vel📀, Bús Lacival akivel már összeszokott párosként tették felejthetetlenné a Napunkat. A zene az idősebb korosztálytól a fiatalokig Mindenkihez szólt és Mindenki táncolt 💃

Mivel Mi már házasok vagyunk lassan 1 éve de sajnos az esketésen a szülők sem tudtak részt venni így szerettük volna előttük is kimondani a bűvös IGEN-t :). Bár mindenki úgy gondolta, itt már nem lesz semmilyen meghatódottság és sírás, csodálatos szertartást vezetett le @Forintos Anikó szertartásvezető, ahol a zsebkendők végül mégis csak előkerültek. Személyre szabott szöveg egyszerre volt megható és vidám, amit ezúton is mégegyszer nagyon köszönünk 💗

Vera és Gergő

Ha tehetnénk és újra átélhetnénk még egyszer azt a csodás napot, csak is a Zalán lenne az akit felkérnénk, senki más!!! Egy csodálatos személyiség, egy imádnivaló kisember! Nálunk minden megtörtént, ami csak megtörténhetett, már az anyakönyvvezetőhöz elkésve, rokonokat elvesztve értünk oda! 🤣 Zalán ura volt a helyzetnek, akkor is és utána is, mert hát bevonzottunk mindent amit csak lehetett. Sose fogom elfelejteni, mikor várjuk a vendégsereget, hogy végre oda találjon mindenki… Zalán fut… Szandi nincs meg apukád 🤣🤣🤣

Fergeteges hangulatot csinált az esküvőn, és a család is imádta, kell ennél több hogy családtag lett az este végére? ❤

Fiatalsága ne tévesszen meg senkit, bátran ajánlom mindenkinek, aki az esküvőjét nem egy széken ülve szeretné eltölteni, legyen az fiatal vagy idős. IMÁDUNK Zalán es Köszönjük hogy velünk voltál „UNCSITESOOOO”!

Szandi és Gábor