Párok, akiknek már szebbé varázsoltam az álomnapját

Ági & Krisztián

Barbi & Norbi

Panka & Peti

Vera & Andris

Kedves Zalán és minden kedves leendő ifjú pár!
Tiszta szívből ajánlom őt mindenkinek! Fiatal kora ne tévesszen meg senkit, én még ilyen profi ceremónia mesterrel nem találkoztam,pedig voltam már pár esküvőn.

Leírom a kis történetemet: sajnos utolsó pillanatokban alakult úgyhogy SOS-be szükségünk lesz ceremónia mesterre. Zalán konkrétan 3 hét alatt rakta össze az esküvőnket ami nem kis munka volt ilyen rövid időn belül. Reggel 9:30-tól másnap hajnal 4-ig tartott.

Amit végig csinált velünk le a kalappal előtte. Minden terhet levett a vállunkról, mindent intézett, segített minket. Nagyon jó humora van és a vendégeink imádták, egy percet sem unatkoztak.

Zalán nem tudunk elég hálásak lenni neked a munkádért, hogy életünk legszebb napját ilyen emlékezetessé tetted. A vendégek azóta is emlegetnek téged. A legjobb döntés voltál számunkra. Csak így tovább, maradj mindig ilyen.

Egy csodálatos ember vagy, különleges személyiséggel. Bárcsak újra átélhetnénk veled azt a napot, sose feledjük! MINDENT KÖSZÖNÜNK!

Ágnes és Krisztián

Zalánnál profibb Ceremóniamestert nehéz volna találni. Életem során több esküvőn is megfordultam, nagyon szórakoztató és kellemes műsort varázsoltak akkor is a Ceremóniamesterek, de Ő valahogy más, és nem csupán elfogultságból írom ezt mivel a saját esküvőmről van szó, hanem egészen egyszerűen ekkora nyugodtsággal neki indulni a nagy napnak egészen elképesztő amit én miatta érezhettem.

Nagyon izgultunk amikor először találkoztunk Vele, hogy minden rendben legyen, minden terv szerint menjen ne felejtsünk el semmit és a többi ami minden menyasszonnyal előfordul mert mindenki a számára legtökéletesebb napot szeretné.

Az első találkozás után, szó szerint minden a helyére került mert akkora összeszedettséggel állt hozzánk Zalán, ami nem tanulható – neki ehhez érzéke van, egy páralkalmas megbeszélés kellett ahhoz, hogy szó szerint egy tökéletesen átlátható esküvői programot készítsünk Vele. Amire esetlegesen mi nem gondoltunk, arra volt neki megfelelő elképzelése. Rengeteg ötletből tudtunk mazsolázni és mind egytől egyig nagyon tetszett nekünk és a násznépnek egyaránt, holott egészen eltérő típusú vendégeink voltak.

Barbi és Norbi

Vera & Gergő

Márti & Szeki

Timi & Tomi

Bogi & Tibi

Az esküvőnk őszi időpontja miatt nálunk különösen nagy jelentősége volt, hogy egy precíz, figyelmes, a násznépet irányítani képes ceremóniamestert találjunk (a korai naplemente miatt sűrű volt a program).

Zalánról már az első találkozónkon kiderült, hogy tapasztalatainak köszönhetően remekül össze tudja hangolni a mi elképzeléseinket a realitással és ezért teljes felelősséget is vállal.

Nyitottságának és kreativitásának köszönhetően egyik ötletünkről sem kellett lemondanunk, mindenre megtaláltuk az ideális megoldást. A fix eseményeken túli programok közül szinte mindegyik Zalán ötletein alapult, fókuszálva arra, hogy a vendégeknek ne kelljen kapkodniuk, de sose unatkozzanak (pl. kvíz a fotózásunk alatt). Megnyerő stílusa és remek kommunikációs készsége mellett lenyűgözött minket szakmai elhivatottsága is, a személyes találkozók mindegyikén úgy éreztük, velünk együtt teljesen beleéli magát a szervezésbe.

Az esküvő napján maximális profizmussal vezényelt le mindent, a legapróbb részletekre is odafigyelt annak ellenére, hogy komoly logisztikai feladatokat is el kellett látnia. Az esküvő egy hotelben és annak kertjében került megrendezésre, a 3-4 különböző helyszínen Zalán biztosítani tudta, hogy mindig minden a helyén legyen (koszorúslány csokrok, gyűrűk, szülőköszöntő ajándékok, kvíz feladatlapok, Instax fotógép stb.). Az sem tudta megzavarni, ha öltönyben kellett futnia egy-egy tárggyal az események helyszínei között.

Tökéletes munkája a násznép tagjainak is feltűnt, rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, ami nem meglepő, hiszen mi is maximálisan elégedettek voltunk.

Egy szempontból sajnáljuk, hogy nem lesz több esküvőnk, mégpedig azért, mert ezt a Csodanapot nem szervezhetjük meg újra Zalánnal, viszont bízunk benne, hogy még számtalan házaspár fog ugyanilyen elégedettséggel Zalánra gondolni az esküvőre visszaemlékezve. 😊

Panka és Peti

Nagyon hálásak vagyunk azért, hogy mikor elmentünk megnézni az esküvőnk helyszínét, pont Zalán volt ott aki körbevezetett minket ezáltal megismerhettük őt. Már az elején nagyon szimpatikus volt számunkra és nagyon örülünk, hogy végül ő lehetett a ceremónia mesterünk.

Rendkívül hálásak vagyunk a sok segítségért és támogatásért amit mind az esküvőnkön, mind az előkészületek során kaptunk. Zalán profi munkát végzett és ezt az is alátámasztja, hogy még hetekkel az esküvőnk után is Róla áradoztak a vendégeink. Nem csak a párra fordít maximális figyelmet de a vendégekre is, mint például esetünkben vitt külön tányéron vacsorát az egyik vendégünknek, aki kismama és pont a vacsora felszolgálásakor kellett elmennie megetetni a kisbabáját. Az ilyen figyelmesség ritka és nem lehetünk elég hálásak ezért IS. Zalánnak nagyon jó érzeke van ehhez a szakmához, kedves, figyelmes, segítőkész és tele van kreatív ötletekkel ami nagyon sokat segített az előkészületek során. Mindenkinek teljes szívből ajánljuk, ajánlani fogjuk! Zalánnak még egyszer köszönünk mindent, nagyon örülünk, hogy megismerhettük Őt!! 🙂

Vera és Andris

Mi tavaly nyáron az esküvőnk forgatagában ismertük meg Zalánt! Nálunk ő volt a Ceremóniamesterünk! Nagyon kedves, közvetlen és pozitív személye rögtön nagyon szimpatikus volt nekünk. Mindent amit szerettünk volna azt meg is tudta valósítani! A vendégeink is nagyon jó véleménnyel voltak róla, nagyon elégedettek voltak. Szuperül irányította az eseményeket, abszolút figyelt ránk, teljes tisztelettel és szeretettel vezényelt! Zenei tehetségével emelte az este hangulatát! Örökre a szívünkbe zártuk ezt az igazán példaértékű fiatalembert! Csak ajánlani tudjuk az ő segítségét minden olyan párnak, akinek fontos a szeretettel végzett munka!

Dominika és Gergő

Dominika & Gergő

Beatrix & Robi

Eszter & Peti

Heni & Zoli

Zalán igazán erre a pályára termett! Teljes természetességgel vezényel, szívvel lélekkel dolgozik, mintha a családtagunk lenne. Annyira közvetlen és jófej, maximális odaadással és precizitással végzi a munkáját.

A férjem után Ő volt a legjobb választás az esküvőn. 😄💕
Szívből ajánljuk mindenkinek!

Márti és szeki

Zalán az egész folyamatot nagyon jól és ügyesen kézben tartotta. Nagyon sokat segített már a készülődési folyamat során, felelősségteljes és nagyon alapos. Tapasztalatait felhasználva irányt mutatott számunkra, ha arra szükségünk volt. Ellenben soha nem akarta megmondani, hogy mi, hogyan legyen, csupán ötleteket adott számunkra, hogy olyanná tehessük esküvőnket és a ceremóniát követő mulatságot, ami szívünk vágya volt. A násznéppel udvarias és nagyon kedves volt, még a váratlan helyzeteket, kihívásokat is tökéletesen menedzselte.

Nagyon hálásak vagyunk neki, hogy ennyire figyelt arra, mit szeretnénk és végig pozitív, proaktív volt! Esküvőnk fantasztikus volt, mely Zalán nélkül nem valósulhatott volna meg ilyen gördülékeny módon és felejthetetlen formában!

Timi és TOmi

Kedves Zalán! Egyikünk sem tudja nagyon megfogalmazni, azt az élményt, amit adtál nekünk a nagy napunkon, ezt inkább csak átélni lehet. Úgy gondoljuk, nem jöhetett volna létre ez az esemény nélküled úgy, ahogy létrejött.

Köszönjük neked, hogy ilyen odaadással, és lendülettel vezetted a napot, ahogy segítettél nekünk a szervezésben a tapasztalataiddal és tanácsaiddal, ahogy kihúztál minket a bakijainkból. Néha még most se tudjuk elhinni, hogy elrohantál öltönyben a pékségbe, 2 perccel a templomi esküvő előtt, mert a helyszínen felejtettük a kalácsot. Nem hiszem, hogy sok mindneki megtette volna ezt a gesztust.
Reméljük nem fog elhagyni téged a jó kedved soha, és nagy sikerekkel fogod tudni folytatni a karrieredet.

A jegyes pároknak csak annyit üzennénk, ha meg találtátok Zalánt, akkor ne gondolkozzatok többet. Saját szavainkkal élve zseniális figura, nem fogjátok megbánni.

Csilla és Zsolti

Kedves Zalán! Nagyon hálásak vagyunk neked, a legjobb döntést hoztuk azzal, hogy téged választottunk ceremóniamesterünknek. Az egész esküvő alatt nyugodt, kedves, segítőkész voltál. Sőt már a megbeszéléseken is rengeteget segítettél. Köszönjük a lelkes, kitartó, odaadó munkádat.

GAbi és Steve

Gabi & István

Mária & Gábor

Szandi & Gábor

Csilla & Zsolti

2020 augusztusában tartott esküvönkre kértük fel Zalánt mint ceremóniamester. Már legelső találkozásunk során kirobbanó energiájával, fiatalos lendületével levett a lábunkról egyből tudtuk ilyen egy igazán vérprofi, ő mindent a kezében fog tudni tartani! Így is lett a hónapok alatt rengeteg segítséget kaptunk tőle és az esküvőnk a felmerülő problémák ellenére hála neki gördülékenyen és csodálatosan zajlott.
Őszinte elismerésünk és hálánk!

Heni és Zoli

Nagyon örülünk, hogy Zalánt választottuk az esküvőnkre ceremóniamesternek. Az esküvő során neki köszönhetően minden rendben zajlott, a legelejétől, a szállások kiosztásától egészen a hajnali buli végéig, ahol Zalán dj-ként is szórakoztatta a násznépet.

Nagyon rugalmas volt, abszolút együttműködött velünk, de nem úgy hogy minden percben tőlünk kérdezett meg mindent, hanem tényleg félszavakból is értettük egymást. Teljesen alkalmazkodott a násznép igényeihez és a hangulathoz, mindenki nagyon jól érezte magát a lagziban.

Mi tiszta szívből ajánljuk mindenkinek Zalánt, nagyon elégedettek voltunk vele! 🙂

Mária és Gábor

Kedves Zalán! Még egyszer szeretnénk megköszönni neked az esküvőnkön és azt megelőzően nyújtott segítségedet!
Fantasztikusan jól csinálod amit csinálsz és óriási terhet vettél le a vállunkról.
Örülünk, hogy megismertünk.

Zsófi és Tamás

 

A Mi nagy Napunk is tökéletesre sikeredett. Eredetileg tavaly novemberben tartottuk volna meg, amikor már a legnagyobb Csoda az életünkben úton volt🤰 de az akkori korlátozások miatt csak 2 tanúval tudtunk összeházasodni és a lagzi részt 2 héttel előtte le kellett fújni. Akkor nagyon megviselt, de a Férjem megígérte, hogy bepótoljuk és ott már hárman leszünk.

Sokkal bonyolultabbnak es nehezebbnek láttam az egésznek a tervezését egy Babó mellett, de egy mérhetetlenül kedves, rugalmas és mindenben segítőkész Ceremóniamesterünk volt, Nagy Zalán, akinek nem tudok elégszer köszönetet es hálát mondani a fantasztikus estéért. Azt a nyugalom amit Ő az egész szervezés alatt nyújtott, mindent egyszerűbbé és gördülékenyebbé tett. Bármikor bármiben a szervezés folyamán kérhettem a segítségét. Az utolsó pillanatban amikor pl.: a fotókellékek beszerzését már feladtam ő 30 percen belül megoldotta a problémámat 🙏.

A nagy Napon szerintem nálam nyugodtabb Menyasszony nem létezett a világon, hiszen tudtam bármi közbejön, megoldja. Olyan hangulatot teremtett egész este, hogy minden ismerősünk azóta is csak dicséri 😊 Hiába nagyon fiatal, de leköröz bárkit.

Utóbbi időkben összeismerkedett egy Dj-vel📀, Bús Lacival akivel már összeszokott párosként tették felejthetetlenné a Napunkat. A zene az idősebb korosztálytól a fiatalokig Mindenkihez szólt és Mindenki táncolt 💃

Mivel Mi már házasok vagyunk lassan 1 éve de sajnos az esketésen a szülők sem tudtak részt venni így szerettük volna előttük is kimondani a bűvös IGEN-t :). Bár mindenki úgy gondolta, itt már nem lesz semmilyen meghatódottság és sírás, csodálatos szertartást vezetett le @Forintos Anikó szertartásvezető, ahol a zsebkendők végül mégis csak előkerültek. Személyre szabott szöveg egyszerre volt megható és vidám, amit ezúton is mégegyszer nagyon köszönünk 💗

Vera és Gergő

Ha tehetnénk és újra átélhetnénk még egyszer azt a csodás napot, csak is a Zalán lenne az akit felkérnénk, senki más!!! Egy csodálatos személyiség, egy imádnivaló kisember! Nálunk minden megtörtént, ami csak megtörténhetett, már az anyakönyvvezetőhöz elkésve, rokonokat elvesztve értünk oda! 🤣 Zalán ura volt a helyzetnek, akkor is és utána is, mert hát bevonzottunk mindent amit csak lehetett. Sose fogom elfelejteni, mikor várjuk a vendégsereget, hogy végre oda találjon mindenki… Zalán fut… Szandi nincs meg apukád 🤣🤣🤣

Fergeteges hangulatot csinált az esküvőn, és a család is imádta, kell ennél több hogy családtag lett az este végére? ❤

Fiatalsága ne tévesszen meg senkit, bátran ajánlom mindenkinek, aki az esküvőjét nem egy széken ülve szeretné eltölteni, legyen az fiatal vagy idős. IMÁDUNK Zalán es Köszönjük hogy velünk voltál „UNCSITESOOOO”!

Szandi és Gábor