PÁROK, AKIKNEK MÁR SZEBBÉ VARÁZSOLTAM AZ ÁLOMNAPJÁT

SZEBBÉ VARÁZSOLTAM AZ ÁLOMNAPJÁT

vélemények

vélemények

CSENGE és ISTVÁN

CSENGE és ISTVÁN

Elképesztő vagy, emberségből jeles! Mindenki el volt ájulva, hogy ilyen fiatalon ennyire fantasztikusan koordináltad az egész násznépet!
A játékokat is annyira élveztük szóhoz se jutok egy csodát műveltél. Egy pár képet már kaptunk s ahogy pörgetjük őket mindenki szemébe csillogást látunk, mert annyira élvezték. Neked is köszönhetőn valóra vált az álom esküvőnk! Egész életünkbe hálásak leszünk. Köszönjük a sok támogatást, segítséget!

VERA ÉS GERGŐ

A Mi nagy Napunk is tökéletesre sikeredett. Eredetileg tavaly novemberben tartottuk volna meg, amikor már a legnagyobb Csoda az életünkben úton volt🤰 de az akkori korlátozások miatt csak 2 tanúval tudtunk összeházasodni és a lagzi részt 2 héttel előtte le kellett fújni. Akkor nagyon megviselt, de a Férjem megígérte, hogy bepótoljuk és ott már hárman leszünk.

Sokkal bonyolultabbnak es nehezebbnek láttam az egésznek a tervezését egy Babó mellett, de egy mérhetetlenül kedves, rugalmas és mindenben segítőkész Ceremóniamesterünk volt, Nagy Zalán, akinek nem tudok elégszer köszönetet es hálát mondani a fantasztikus estéért. Azt a nyugalom amit Ő az egész szervezés alatt nyújtott, mindent egyszerűbbé és gördülékenyebbé tett. Bármikor bármiben a szervezés folyamán kérhettem a segítségét. Az utolsó pillanatban amikor pl.: a fotókellékek beszerzését már feladtam ő 30 percen belül megoldotta a problémámat 🙏.

A nagy Napon szerintem nálam nyugodtabb Menyasszony nem létezett a világon, hiszen tudtam bármi közbejön, megoldja. Olyan hangulatot teremtett egész este, hogy minden ismerősünk azóta is csak dicséri 😊 Hiába nagyon fiatal, de leköröz bárkit.

Utóbbi időkben összeismerkedett egy Dj-vel📀, Bús Lacival akivel már összeszokott párosként tették felejthetetlenné a Napunkat. A zene az idősebb korosztálytól a fiatalokig Mindenkihez szólt és Mindenki táncolt 💃

Mivel Mi már házasok vagyunk lassan 1 éve de sajnos az esketésen a szülők sem tudtak részt venni így szerettük volna előttük is kimondani a bűvös IGEN-t :). Bár mindenki úgy gondolta, itt már nem lesz semmilyen meghatódottság és sírás, csodálatos szertartást vezetett le @Forintos Anikó szertartásvezető, ahol a zsebkendők végül mégis csak előkerültek. Személyre szabott szöveg egyszerre volt megható és vidám, amit ezúton is mégegyszer nagyon köszönünk 💗

VERA ÉS GERGŐ

CSILLA ÉS ZSOLTI

Kedves Zalán! Egyikünk sem tudja nagyon megfogalmazni, azt az élményt, amit adtál nekünk a nagy napunkon, ezt inkább csak átélni lehet. Úgy gondoljuk, nem jöhetett volna létre ez az esemény nélküled úgy, ahogy létrejött. Köszönjük neked, hogy ilyen odaadással, és lendülettel vezetted a napot, ahogy segítettél nekünk a szervezésben a tapasztalataiddal és tanácsaiddal, ahogy kihúztál minket a bakijainkból. Néha még most se tudjuk elhinni, hogy elrohantál öltönyben a pékségbe, 2 perccel a templomi esküvő előtt, mert a helyszínen felejtettük a kalácsot. Nem hiszem, hogy sok mindneki megtette volna ezt a gesztust. Reméljük nem fog elhagyni téged a jó kedved soha, és nagy sikerekkel fogod tudni folytatni a karrieredet. A jegyes pároknak csak annyit üzennénk, ha meg találtátok Zalánt, akkor ne gondolkozzatok többet. Saját szavainkkal élve zseniális figura, nem fogjátok megbánni.