Miért jó ha van egy forgatókönyv a kezedben?

Amikor a jegyes párok elhatározzák, hogy esküvőt szeretnének, életük legizgalmasabb hónapjaiba csöppennek bele.

Minden egy gyermekkori álommal és egy gyönyörű vízióval kezdődik, utána jön csak az igazán nagy kihívás. Első lépésként érdemes a helyszínt kiválasztani és egy megfelelő időpontot találni. Ha mindez megvan utána jöhetnek a szolgáltatók (ceremóniamester/vőfély, Dj/Zenekar, fotós, videós, dekoráció, esküvői ruha,torta,tánctanár…stb).

Az első találkozó alkalmával fölmérem a párok elképzeléseit, illetve rengeteget mesélek az esküvői hagyományokról/szokásokról, ezt a kettőt összefésülve alakítunk ki egy olyan egyedi eseményt, amelyben a esküvőre készülő fiatalok teljesen ön azonosnak érezhetik majd magukat.

Egy ilyen nap körül megszámlálatlan mennyiségű információ van, említhetném akár példaként a szülőköszöntő ajándékoktól elkezdve, az esküvői emlékkönyvet, ételérzékenyeket, a tortadíszt, vagy akár a menyecsketánchoz szükséges gyertyákat is.

Ezért is tartom fontosnak, hogy már az első találkozó után esküvői forgatókönyv legyen a párok kezében, hogy teljesen átlátható és logikusan felépített legyen az eseményekben és információkban gazdag napjuk. A további együttműködésben is azt gondolom, hogy elengedhetetlen egy jól felépített esküvői menetrend.

Stabil alapokra kell helyezni az esküvő felépítését, ami alapján folytatva a közös munkát találkozóról-találkozóra egyre jobban körvonalazódik majd a fiatalok Nagy napja.